Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

Reanimatie en AED

Bij BHV First Aid wordt u wegwijs gemaakt in de materie van het reanimeren. Wij trainen u hierin met en zonder het gebruik van een AED. De kans dat iemand het er bij een calamiteit levend vanaf brengt wordt in sterke mate vergroot en u leert tijdens de training hoe u op de beste manier hulp kunt verlenen in het geval van een hartstilstand.

Reanimatie en AED

Doelgroep Training Reanimatie & AED gebruik

De doelgroep voor deze training is enorm groot. Eigenlijk zou iedereen op de hoogte moeten zijn van deze vorm van hulpverlening. Er worden dagelijks een groot aantal mensen getroffen door een hartstilstand. De kans op overleven wordt mede bepaalt door het optreden van omstanders en getuigen. De eerste  6 minuten zijn cruciaal voor het resultaat.

Wat is een AED?

De afkorting AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Het apparaat kan door het toedienen van een elektrische schok het hartritme resetten. Na het volgen van deze training kan iedereen dit apparaat bedienen.

 

Inhoud en onderwerpen van deze training

Deze populaire training van BHV First Aid zorgt ervoor dat u zelfverzekerd en met in acht neming van alle regels op een veilige manier hulp kunt verlenen. Wanneer u deze training hebt gevolgd bent u in staat om:

Reanimatie & AED Training op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen of Sneek

De Reanimatie & AED training wordt door ons verzorgd op uw bedrijfslocatie(s) en volledig incompany. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen of Sneek. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is ook dat voor ons geen enkel probleem. BHV First Aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!