Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

BHV BASIS

Hoe te handelen in een noodsituatie? Onze BHV Basistraining is uitermate geschikt om in combinatie met E-learning het benodigde certificaat in 1 dagdeel te behalen.

BHV-Basis

Voor wie is de BHV basiscursus geschikt?

Onze BHV basiscursus is geschikt voor iedereen die nog nooit een BHV cursus hebben gevolgd, maar die op advies en in opdracht van de werkgever wel een BHV certificaat nodig hebben. In combinatie met het gebruik van onze E-learning is het mogelijk om binnen een dagdeel het certificaat te behalen.

Wat leer je via een BHV basiscursus

Als bedrijfshulpverlener bent u het eerste aanspreekpunt bij ongevallen en eventuele calamiteiten. De BHV basiscursus is erop gericht u te trainen in brandbestrijding, communicatie tijdens calamiteiten en de oranisatie bij ontruimingen. Tevens omvat de training het leren reanimeren met behulp van een AED (Automatische Externe Defibrilator). Ook het verlenen van EHBO is in het cursuspakket opgenomen.

 

BHV First Aid verzorgt interactieve trainingen die praktijkgericht zijn. BHV First Aid geeft de trainingen met de nieuwste en modernste beschikbare middelen. Ons enthousiaste team bestaat louter uit vriendelijke en gecertificeerde trainers.

Een BHV Basiscursus op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen of Sneek

De BHV basiscursus wordt door ons verzorgd op uw bedrijfslocatie(s) en volledig incompany. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen of Sneek. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is ook dat voor ons geen enkel probleem. BHV First Aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

 

PLAN ZELF UW CURSUS

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!