Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

VCA Examens

Behaal bij BHV First Aid je VCA certificaat. Benieuwd hoe deze veiligheidstraining eruitziet? Wij hebben hieronder alles op een rijtje gezet.

VCA

Wie heeft baat bij een VCA certificering?

VCA betekent Veiligheid Checklist Aannemers. Na het behalen van een VCA-certificaat weet u als medewerker exact hoe diverse werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd. Ook weet u op welke manier u risico’s kunt beperken en hoe u dient te handelen bij onveilige werkzaamheden. Deze veiligheidstraining is bedoeld voor uitvoerende werknemers en zzp’ers die bij hun werkzaamheden geconfronteerd kunnen worden met risico’s op allerlei gebied en niveau. Met een VCA-certificaat toont u dat u op de hoogte bent van de veiligheidsregelgeving en dat u een bijdrage kunt leveren aan het voorkomen van ongevallen.

 

Werkgevers en belangrijke opdrachtgevers stellen steeds vaker voorwaarden aan het hebben van een VCA-certificaat. Zo weten zij zeker dat zij op het gebied van veilig werken, bekwame en goed opgeleide mensen over de (werk)vloer krijgen.

Voor het succesvol behalen van een VCA-certificaat heeft BHV first Aid diverse oplossingen. Zo kan er gekozen worden voor een lesdag met een aansluitend examen of e-learning met alleen het examen. U kunt meer informatie krijgen over de diverse mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Onderwerpen tijdens een VCA-lesdag

Een VOL-VCA cursus wordt ook aangeboden door BHV First Aid. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die leiding geeft in risicovolle omgevingen of bij gevaarlijke werkzaamheden.

VCA-Training en examen op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen of Sneek

De VCA-training wordt door ons verzorgd op uw bedrijfslocatie(s) en volledig incompany. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen of Sneek. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is dat ook voor ons geen enkel probleem. BHV First Aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!