OVERZICHT CURSUSSEN

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een leerzame en interactieve BHV of EHBO cursus. De cursussen worden verzorgd door enthousiaste instructeurs die dagelijks werkzaam zijn of werkzaam zijn geweest in de hulpverlening en brandbestrijding. Dit allemaal tegen aantrekkelijke tarieven en op een locatie naar uw wens! Wij kunnen ook zorg dragen voor het leveren en onderhouden van blusmiddelen en noodverlichting, een totaaloplossing voor uw bedrijfsveiligheid.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor advies op dit gebied. Wij zijn een jonge toonaangevende onderneming die praktijkgericht te werk gaat en partner van het Rode Kruis. Met meer dan 3.000 cursisten per jaar timmeren we aardig aan de weg!

AANGEBODEN CURSUSSEN:

Wilt u met uw eigen personeel trainen op uw eigen locatie? Dat kan bij BHV FIRST AID al vanaf 2 personen.

BHV BASIS

Iedere toekomstige Bedrijfshulpverlener wordt in 5 a 6 uur in combinatie met BHV e-learning volledig getraind in de basiskennis van de vijf BHV-competenties.

BLS EN AED

De opleiding BLS en AED is met name geschikt om mensen te leren reanimeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

KINDER EHBO + WE

Na het volgen van de cursus weet wat je moet doen bij ongelukken en houd je het hoofd koel als er professionele hulp geregeld moet worden.

CBR CCV CODE 95

Iedere Chauffeur wordt in 1 dag volledig getraind in de basiskennis van de zes BHV-competenties.

VCA EXAMENS

Bij het VCA examen leer je theoretische kennis over het verlenen van eerste hulp, beperken & bestrijden van brand en alarmeren & ontruimen bij noodsituaties.

BHV HERHALING

Voor een ieder die de cursus ‘BHV Basis’ met succes heeft afgerond adviseren wij een jaar- lijkse praktijkgerichte herhalingscursus.

Cursisten:

Door heel
Nederland

Instructeurs:

Gecertificeerde
instructeurs

Cursus:

Vanaf 2 personen
op uw locatie