Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

Ontruimingsplan

Een belangrijk onderdeel van veiligheid op de werkvloer is het opstellen van een ontruimingsplan. Zo zorgt u ervoor dat u precies weet hoe u iedereen veilig uit een gebouw kunt krijgen.

Ontruimingsplan

In een ontruimingsplan wordt beschreven op wat voor manier je in geval van nood de in de locatie aanwezige personen naar een veilige plek kunt dirigeren. Voor een veilige en soepel te verlopen ontruiming is het van enorm belang dat iedereen op de hoogte is van zijn of haar rol hierin. Tijdens een incompany training van BHV First Aid wordt het ontruimingsplan behandeld.

Vraag direct een offerte aan

Beschrijving onderwerpen in een ontruimingsplan

Kosten ontruimingsplan

Het opstellen van een ontruimingsplan is altijd maatwerk, toegespitst op het bedrijf of de organisatie. Elk bedrijf is verschillend en heeft te maken met de eigen risico’s. De kosten zijn afhankelijk van de grootte en de organisatie van uw onderneming. BHV First Aid verzorgt interactieve trainingen die praktijkgericht zijn. BHV First Aid geeft de trainingen met de nieuwste en modernste beschikbare middelen. Ons enthousiaste team bestaat louter uit vriendelijke en gecertificeerde trainers.

BHV Basiscursus op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen of Sneek

De BHV basiscursus wordt door ons verzorgd op uw bedrijfslocatie(s) en volledig incompany. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen of Sneek. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is ook dat voor ons geen enkel probleem. BHV First Aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!