Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

Nieuwe website

“Nieuwe website, nieuwe content: Een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van onze BHV First Aid-pagina”

De nieuwe website word ontworpen om de klanten een verbeterde ervaring te bieden bij het vinden van informatie over de verschillende BHV-cursussen, service en diensten die BHV First Aid aanbiedt. Een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe website van BHV First Aid is de nadruk op de RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie) en de BHV-scan. Deze tools helpen bedrijven bij het identificeren en beheren van risico’s op de werkplek, en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de wettelijke vereisten op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Daarnaast heeft BHV First Aid ook een uitgebreid aanbod van AED’s (automatische externe defibrillators) en andere EHBO- en BHV-producten. Dit assortiment omvat alles wat bedrijven nodig hebben om hun werknemers te beschermen en te voorzien van de juiste medische hulp in geval van nood.

Naast de verkoop van producten biedt BHV First Aid ook BHV-cursussen aan, die zijn ontworpen om werknemers te trainen in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en noodgevallen. De cursussen worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van bedrijven. Met haar nieuwe website en uitgebreide assortiment van producten en diensten, is BHV First Aid klaar om haar klanten nog beter van dienst te zijn dan voorheen.

Of u nu op zoek bent naar een AED, een BHV-cursus of andere EHBO- en BHV-producten, BHV First Aid is de juiste partner voor uw bedrijf. Dus waar wacht u nog op?