Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

KINDEREHBO + BHV

BHV First Aid combineert Kinder-EHBO met  een BHV cursus. Deze unieke combinatie van veiligheidstrainingen zorgt ervoor dat u precies weet hoe te handelen bij ongelukken en calamiteiten. Gedurende één dagdeel worden alle aspecten behandeld

KinderEHBO

Voor wie is deze combinatiecursus geschikt?

Deze veiligheidstraining is speciaal gericht op het segment van de kinderopvang en gastouders. Het veilig werken met kinderen staat gedurende deze cursus continu centraal. De combinatie van e-learning met deze EHBO-BHV training leidt tot het verkrijgen van 2 erkende certificaten.

Gastouders en medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn verplicht om een kinder-EHBO certificaat te halen. Deze combinatiecursus van BHV First Aid voldoet in ruime mate aan de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK). U ontvangt naast het kinder-EHBO certificaat, ook uw BHV certificaat. Ook deze cursus voldoet in ruime mate aan de door ons zelf opgelegde trainingskwaliteit en wordt gegeven door erkende en gecertificeerde trainers.

Tijdens deze cursus worden de belangrijkste BHV-gerelateerde onderwerpen in combinatie gebracht met eerste hulp aan baby’s en kinderen. Voorts worden de volgende vaardigheden tijdens deze training behandeld:

Een BHV herhaalcursus op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen & Sneek

Deze combinatiecursus wordt door BHV First Aid verzorgd op uw bedrijfslocatie(s), incompany of in ons trainingscentrum in Harlingen of Sneek. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is ook dat voor ons geen enkel probleem. BHV First aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

PLAN ZELF UW CURSUS

Wij zijn specialist in het geven van Kinder-EHBO op de kinderopvang

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!