Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

Het juiste adres voor een leerzame


en interactieve BHV of EHBO cursus

BHV-First Aid-tekst_wit

Cursisten:
Door heel Nederland

Instructeurs:
Gecertificeerde instructeurs

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een leerzame en interactieve BHV of EHBO cursus. De cursussen worden verzorgd door enthousiaste instructeurs die dagelijks werkzaam zijn of werkzaam zijn geweest in de hulpverlening en brandbestrijding. Dit allemaal tegen aantrekkelijke tarieven en op een locatie naar uw wens! Wij kunnen ook zorg dragen voor het leveren en onderhouden van blusmiddelen en noodverlichting, een totaaloplossing voor uw bedrijfsveiligheid.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor advies op dit gebied. Wij zijn een jonge toonaangevende onderneming die praktijkgericht te werk gaat en partner van het Cibot. Met meer dan 6.000 cursisten per jaar timmeren we aardig aan de weg!

AANGEBODEN CURSUSSEN

Wilt u met uw eigen personeel trainen op uw eigen locatie? Dat kan bij BHV FIRST AID al vanaf 2 personen.

BHV-Basis
KinderEHBO

BHV BASIS

BLS EN AED

KINDER EHBO + BHV

Maak jij het verschil bij een noodsituatie? Volg onze BHV basistraining in combinatie met een e-learning en haal je certificaat in 1 dagdeel. 

De opleiding BLS en AED is met name geschikt om mensen te leren reanimeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

De opleiding BLS en AED is met name geschikt om mensen te leren reanimeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

CBR CCV CODE 95

VCA EXAMENS

BHV HERHALING

Ieder Chauffeur wordt in 1 dag volledig getraind in de basiskennis van de zes BHV-competenties. 

Bij het VCA examen leer je theoretische kennis over het verlenen van eerste hulp, beperken & bestrijden van brand en alarmeren & ontruimen bij noodsituatie

De opleiding BLS en AED is met name geschikt om mensen te leren reanimeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

ADVIES BEDRIJFSVEILIGHEID

ONTRUIMINGSPLAN

ONTRUIMINGSOEFENINGEN

BEDRIJFSNOODPLAN

Een belangrijk onderdeel van veiligheid op de werkvloer is het opstellen van een ontruimingsplan. Zo zorg jij ervoor dat je precies weet hoe je iedereen veilig uit een gebouw kunt krijgen.

Weten jouw BHV’ers precies wat ze moeten doen bij een ontruiming? Met behulp van de juiste voorbereiding zijn jouw BHV’ers bekend met het ontruimingsplan in geval van nood.

Een werkgever draagt de zorg voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en bezoekers van het bedrijf. Om er zeker van te zijn dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op incidenten en calamiteiten.

ONDERHOUD VEILIGHEIDSPRODUCTEN

EHBO koffer

AED SERVICE

BLUSMIDDELEN

EHBO KOFFER

Het is van belang dat jouw veiligheidsproducten goed worden onderhouden zodat je erop kan rekenen bij een calamiteit.

De jaarlijkse controle van blusmiddelen is vanuit de Arbowet verplicht gesteld. Ook de aanwezigheid van noodverlichting is wettelijk verplicht.

Het onderhoud van een verbandkoffer is goed te combineren met onze AED serviceovereenkomst. We komen de verbandkoffer(s) op locatie onderhouden.

Logo BHV First Aid_wit_symbool

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

Klanten

BHVFIRSTAID biedt branchespecifieke veiligheidstrainingen

Bekijk hoe wij de veiligheidstrainingen en het bedrijfsveiligheidsadvies volledig afstemmen op de branchespecifieke veiligheidsrisico’s.

Grafisch Centrum Harlingen
Midlumerlaan 17
8861 JE Harlingen
Tel. 0517-430925 
info@gcharlingen.nl

Grafische Diensten:
Drukwerk
Print
Belettering
Textiel

Openingstijden:
Maandag:     08.30 – 17.30 uur
Dinsdag:       08.30 – 17.30 uur
Woensdag:   08.30 – 17.30 uur
Donderdag:  08.30 – 17.30 uur
Vrijdag:         08.30 – 17.30 uur