Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

HARLINGEN – Dankzij BHV First Aid lopen er ook dit seizoen weer genoeg gecertificeerde bedrijfshulpverleners op en rond de velden van fc Harlingen!

Genoeg BHV'ers bij fc Harlingen

Foto: R. Brandes.

Sinds 2018 staat de BHV-AED-EHBO en reanimatiecursus – gegeven door BHV First Aid – jaarlijks hoog op de agenda bij fc Harlingen. Met een groep vaste en een aantal nieuwe cursisten ging Tom Postma samen met zijn vrouw Silvia in januari met een groep van 16 personen aan de slag.  

Naast het reanimeren en het eerste hulp verlenen werd er dit jaar extra aandacht aan kinderen besteed, wel zo belangrijk voor een voetbalvereniging met veel jeugdspelers. Online moesten de cursisten alleen nog de E-Learning BHV afronden en ook nu bleek weer dat de cursisten nog erg goed op de hoogte waren van alle regels en slaagden allemaal. Uit handen van Tom Postma werden de pasjes donderdagavond uitgereikt aan de cursisten en is fc Harlingen helemaal up-to-date wat betreft de hulpverlening. 

Namens fc Harlingen werden Tom en Silvia bedankt voor een zeer leerzame avond en we zien ze volgend jaar graag weer terug!

https://harlingenboeit.nl/nieuws/genoeg-bhvers

https://www.fc-harlingen.nl/nieuws/dankzij-bhv-first-aid-lopen-er-ook-dit-seizoen-weer-genoeg-gecertificeerde-bedrijfshulpverleners-op-en-rond-de-velden-van-fc-harlingen/