Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

CBR CCV CODE 95

Haal 7 accreditatiepunten in het kader van de Code 95 kwalificatie in combinatie met een BHV-certificaat.

Code 95

Voor wie is een cursus Code 95 van toepassing?

De Code 95 kwalificatie is een code op het rijbewijs die aantoont dat een chauffeur vakbekwaam is. De Code 95 nascholing is daarom voor beroepschauffeurs die in het bezit zijn van een C- of D-rijbewijs. Zonder een geldige Code 95 kwalificatie mag een chauffeur niet beroepsmatig rijden.

Inhoud van de Code 95 chauffeurstraining 

De Code 95 training is bij BHV First Aid duidelijk toegespitst op de doelgroep, de beroepschauffeur. De training is erkend door het CCV, hetgeen ervoor zorgt dat het 7 accreditatiepunten oplevert in het kader van de Code 95 regel. Buiten de accreditatiepunten ontvangt u natuurlijk het certificaat. De tijdsduur van deze training is een hele dag waarbij er veel praktijkoefeningen en scenario’s behandeld worden waar elke chauffeur mee te maken kan krijgen.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen en vaardigheden aan bod:

Een BHV basiscursus op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen of Sneek

De BHV basiscursus wordt door ons verzorgd op uw bedrijfslocatie(s) en volledig incompany. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen of Sneek. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is ook dat voor ons geen enkel probleem. BHV First Aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!