Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

Onderhoud Veiligheidsproducten

Goed onderhoud aan uw veiligheidsproducten is van groot belang. U moet er onvoorwaardelijk op kunnen rekenen bij een ongeval of calamiteit. BHV First Aid Harlingen doet vrijwel alle onderhoud in eigen beheer en hanteert de laatste en nieuwste voorschriften op dit gebied. Regelmatig laten wij ons op de hoogte stellen van de noviteiten die op de markt aangeboden worden. Kortom, BHV First Aid, de specialist pur sang.

BHV First Aid biedt u verschillende onderhoudsservices aan voor de diverse veiligheidsproducten of stelt een combinatiepakket samen voor aparte producten. Neemt u vooral contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Brandblusser

Onderhoud blusmiddelen en noodverlichting

Branduitbraak bij bedrijven en organisaties worden vaak geblust met brandblussers of brandslanghaspels. Met succes een beginnende brand blussen is alleen mogelijk wanneer gebruik wordt gemaakt van geinspecteerde en goed onderhouden blusmiddelen. Jaarlijkse controle van blusmiddelen en noodverlichting is vanuit de Arbowet verplicht gesteld. BHV First Aid voert alle onderhoud uit in eigen beheer. Het onderhoud wordt uitgevoerd door gediplomeerde en gecertificeerde technici, waarbij gebruik word gemaakt van relevante gereedschappen en de nieuwste onderdelen. De ontwikkelingen in deze markt worden minutieus gevolgd door BHV First Aid Harlingen. Door deze maatregelen bent u altijd verzekerd van goed werkende en betrouwbare veiligheidsmiddelen.

Vraag direct een offerte aan

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!