Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

BHV HERHALING

BHV First Aid Harlingen biedt deze opfristraining voor uitbreiding van kennis en vaardigheden binnen uw BHV certificaat. Het doel van deze training is tevens bedoeld om uw kennis in bedrijfshulpverlening te verdiepen. Deze training neemt 1 dagdeel in beslag

 

BHV Herhaling

Voor wie is deze BHV herhaaltraining van belang?

De BHV herhaaltraining is bedoeld voor deelnemers waarvan het certificaat verloopt en die het certificaat graag willen verlengen. Met deze training wordt uw kennis up-to-date gebracht en voldoet u altijd aan de laatste en nieuwste richtlijnen.

Wat zijn de verwachtingen van de BHV herhaaltraining?

 Tijdens de BHV herhaaltraining worden uw kennis en vaardigheden uit de BHV basistraining verder uitgediept en zorgen wij voor een opfrissing van de materie. Dit doen wij in een tijdsspanne van 1 dagdeel. Ons lesmateriaal wordt regelmatig aangepast naar de nieuwste en meest recente richtlijnen.

 Inhoud en onderwerpen van de herhaaltraining

BHV First Aid verzorgt interactieve trainingen die praktijkgericht zijn. BHV First Aid geeft de trainingen met de nieuwste en modernste beschikbare middelen. Ons enthousiaste team bestaat louter uit vriendelijke en gecertificeerde trainers

Vaardigheden en onderwerpen die tijdens deze training worden behandeld:

Een BHV herhaalcursus op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen of Sneek

De BHV herhaalcursus wordt door ons verzorgd op uw bedrijfslocatie(s) en volledig incompany. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen of Sneek. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is ook dat voor ons geen enkel probleem. BHV First Aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

 

PLAN ZELF UW CURSUS

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!