Skip to main content

BHV Cursus Kantoor Harlingen

€119.00 per persoon ex. BTW

BHV Cursus in 1 Dagdeel

Onze BHV-cursus in één dagdeel is ideaal voor organisaties die hun bedrijfshulpverleners snel en efficiënt willen opleiden. In slechts een paar uur leren deelnemers de essentiële basisvaardigheden om in noodsituaties adequaat te kunnen handelen. De training richt zich op de belangrijkste aspecten van bedrijfshulpverlening, waaronder:

  • Levensreddende Eerste Hulp (LEH): Snel en effectief handelen bij ongevallen en het verlenen van eerste hulp.
  • Reanimatie en AED: De basis van reanimatie inclusief het gebruik van een AED, zodat medewerkers snel kunnen ingrijpen bij een hartstilstand.
  • Wondbehandeling: Leren hoe je verschillende soorten wonden behandelt, zoals snijwonden, brandwonden en schaafwonden, met gebruik van de juiste hulpmiddelen.
  • Brandbestrijding en ontruiming: Inzicht in brandpreventie, het gebruik van blusmiddelen en het begeleiden van een veilige ontruiming.
  • Communicatie in crisissituaties: Het alarmeren van hulpdiensten en het coördineren van collega’s tijdens noodsituaties.

Met een praktische aanpak en realistische scenario’s garandeert deze cursus dat uw medewerkers voorbereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen in kritieke momenten. Perfect voor bedrijven die willen voldoen aan de wettelijke verplichtingen rondom BHV, zonder uitgebreide tijdsinvestering.

Na afloop van de cursus ontvangen alle deelnemers een BHV-certificaat, zodat u zeker weet dat uw team klaar is om te handelen in noodsituaties.

Dagdelen:

  • BHV Basis op 22-10-2024 van 09:00 tot 13:00
  • BHV Herhaling op 22-10-2024 van 09:00 tot 13:00

Boek deze cursus meteen online!

Bedrijf/organisatie of particulier?

Bedrijfsgegevens


Persoonsgegevens

Deelnemer


Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.



    Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Vragen zijn altijd welkom, we zijn er om je te ondersteunen.