Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

Bedrijfsnoodplan

U draagt als werkgever de verantwoordelijkheid en de zorg voor de veiligheid en gezondheid van uw werknemers en bezoekers van uw bedrijf of organisatie. Om er zeker van te zijn dat u zo goed mogelijk bent voorbereid op incidenten en calamiteiten, kunt u samen met BHV First Aid een bedrijfsnoodplan opstellen.

Bedrijfsnoodplan

Met een bedrijfsnoodplan kunt u uw bedrijf of organisatie voorbereiden op eventuele incidenten. De risico’s bij deze incidenten worden in kaart gebracht door gebruik te maken van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Bij het opstellen van een dergelijke RI&E wordt duidelijk dat er aan aantal risico’s niet te zijn vermijden. U kunt hier bij denken aan het ontstaan van brand, onwelwording of een bommelding.

Beschrijving onderwerpen in een bedrijfsnoodplan

Vraag direct een offerte aan

Kosten bedrijfsplan

Het opstellen van een bedrijfsplan is altijd maatwerk, toegespitst op het bedrijf of de organisatie. Elk bedrijf is verschillend en heeft te maken met de eigen risico’s. De kosten zijn afhankelijk van de grootte en de organisatie van uw onderneming. BHV First Aid verzorgt interactieve trainingen die praktijkgericht zijn. BHV First Aid geeft de trainingen met de nieuwste en modernste beschikbare middelen. Ons enthousiaste team bestaat louter uit vriendelijke en gecertificeerde trainers.

BHV Basiscursus op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen of Sneek

De BHV basiscursus wordt door ons verzorgd op uw bedrijfslocatie(s) en volledig incompany. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen of Sneek. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is ook dat voor ons geen enkel probleem. BHV First Aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!