AED

De AED: het apparaat dat mensenlevens redt!

AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Dit levensreddend apparaat kan elektrische schokken aan een hart toedienen na het optreden van een hartstilstand.

In de basis zijn er twee soorten AED’s te onderscheiden: de volautomatische AED en de halfautomatische AED. Een AED zal bij een inzet de nodige instructies aan u doorgeven. Dit kan via audio, afbeeldingen, tekst en video. Nadat de elektroden op het lichaam zijn geplaatst zal de defibrillator het hartritme analyseren en bepalen of er een stroomstoot moet worden toegediend. De volautomatische AED doet dat uiteraard volkomen automatisch. U hoeft zelf geen schokknop in te drukken. Bij een halfautomatische AED moet u wel zelf deze knop indrukken om de schok toe te dienen.

Meer weten?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van een AED met eventueel een bijpassend onderhoudscontract (aanbevolen). Wij bieden AED’s aan van alle bekende merken zoals Philips, Defibtech, Cardiac Science en Zoll.

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen altijd persoonlijk contact met u op! Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via info@bhvfirstaid.nl of bel 0517 – 20 10 27.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

BHV Cursus

Wilt u ook met uw eigen medewerkers trainen op uw eigen locatie? Dat kan bij BHV FIRST AID al vanaf 2 personen.

Wilt u hier meer van weten?
Regel het direct en bel 0517 – 201027

Voordelen
BHV First Aid

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Flexibel
  • Ruim 2.000 cursisten per jaar

Stel Menus in in het Admin Paneel