Inloggen  |  Tel. 0517 – 201 027 – info@bhvfirstaid.nl

Onderhoud Veiligheidsproducten

Goed onderhoud aan uw veiligheidsproducten is van groot belang. U moet er onvoorwaardelijk op kunnen rekenen bij een ongeval of calamiteit. BHV First Aid Harlingen doet vrijwel alle onderhoud in eigen beheer en hanteert de laatste en nieuwste voorschriften op dit gebied. Regelmatig laten wij ons op de hoogte stellen van de noviteiten die op de markt aangeboden worden. Kortom, BHV First Aid, de specialist pur sang.

BHV First Aid biedt u verschillende onderhoudsservices aan voor de diverse veiligheidsproducten of stelt een combinatiepakket samen voor aparte producten. Neemt u vooral contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

AED Serviceonderhoud

In het geval van een noodsituatie wilt u er zeker van zijn dat uw AED naar behoren functioneert. Jaarlijks serviceonderhoud aan uw AED is daarom sterk aan te raden. Er kan veel vanaf hangen. BHV First Aid biedt u een gedegen serviceovereenkomst aan waarmee u altijd verzekerd bent van een betrouwbare en werkende AED. Neem  contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

AED Service

Vraag direct een offerte aan

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!